Сауни, лазні та комплектуючі

Від лазні до сауни

В останні роки сауна все більше стає популярним місцем для відпочинку та релаксації. Якщо раніше попит на сауну був у північних таборах світу, то зараз попариться люблять і на півдні Європи, в Америці...

Бані вже існували за часів Римської імперії. Їх тоді називали "терми". Приміщення цих лазень відрізнялися від звичайної лазні своєю розкішною обробкою, це говорило про високий професіоналізм будівельників. Великі терми незалежно від багатоповерхової будівлі завжди обладналися на нижньому поверсі. Невеликі терми можна було споруджувати будь-якому поверсі. Принцип обігріву таких терм такий самий, як і в нинішніх лазнях. Для обігріву таких терм під підлогою прокладалися труби, по яких проходив гарячий дим.

У термах люди мали змогу розслабитися, очистити своє тіло, набратися енергії.

У наші дні сауна сучасніша.

Сауна потрібна людям для зняття напруги, що накопичилася за цілий день. У сауні всі наші м'язи розслаблюються, що допомагає знятий біль у суглобах, виводяться всі токсини з нашого організму. У сауні відбувається повне очищення як шкіри, а й всього організму. Якщо людина хоч раз пішла в сауну попаритися, то в майбутньому сауна стане для неї найкращим другом і відвідування стануть регулярними та поступово увійдуть у звичку. Відвідавши сауну Ви помітите, що Ваш сон став спокійнішим і глибшим.

Сауна - це місце, де завжди можна зустрітися зі своїми близькими друзями і провести приємно час.

Сауна - це дійсно найкраще, що є в наш час, це місце, в яке можна втекти від метушливого світу, це місце, де можна повністю розслабитися та отримати задоволення.

Робочі години

  • ПН 09:00 - 17:00
  • ВТ 09:00 - 17:00
  • СР 09:00 - 17:00
  • ЧТ 09:00 - 17:00
  • ПТ 09:00 - 17:00
  • СБ/НДЗАЧИНЕНО

Контакти

Адреса:
м.Київ вул. Набережно-Корчуватська, 136

Телефони:
Відділ продажів: (050) 834 -11-77
Начальник виробництва: (067) 244-86-63

E-mail:
130474@ukr.net